Kontakt

Längre ner på sidan hittar du information om hur du kontaktar mej.

Hollanders Glass är en liten hobbyverksamhet, vilket betyder att jag tillverkar glass i mycket liten skala i mitt hem. Jag har fått godkänt av Miljö och Hälsa att bedriva glasstillverkningen hemma.

Önskar du beställa glass behöver jag minst 1 vecka på mej att tillverka densamma eftersom jag endast tillverkar glassen på min fritid. Dessutom behöver du beställa minst 2 liter av samma smak för att tillverkningen ska löna sig. Att tillverka 1 liter glass tar nästan lika mycket tid i anspråk som att tillverka 4 liter.

Önskar du göra en större beställning (över 10 liter) för exempelvis ett större kalas eller tillställning behöver jag minst 2 veckor för att tillverka glassen.

Välkommen med din beställning

/Joachim

 

b

 

5 reaktioner till “Kontakt

    1. Hej Lotta! Kul att du hittat mig. Visst kan du beställa glass om du bor i Göteborg. Ta med dig en ordentlig kylbög med mycket is klampar så klara sig glassen galant I upp till 1 timme. Som du kanske såg så är dock sista dagen för beställningar inför jul i fredags. Jag kan inte lova dig samtliga smaker men förhoppningsvis finns lite i lager. Vilka smaker är du intresserad av?

      1. Jo – så är det. Jag har endast glasstillverkningen som en hobby och säljer endast på Planeten Ekobutiken i Alingsås. Välkommen om du hat vägarna förbi 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s