Mina spännande smaker

När jag tillverkar min glass är målet alltid kvalitet framför kvantitet. Den stora spänningen i glasstillverkningen ligger i att prova ut nya smaker och experimentera. Jag inspireras av glassbloggar, böcker, resor och idéer från människor i min omgivning. Det du kan förvänta dej är omkring 10 olika smaker under högsäsong (maj-augusti). Du kan dock vara säker på att jag är stolt och nöjd med samtliga smaker. Jag strävar alltid efter att tillverka den godaste glassen. Sedan hänger ju det i slutändan på vilken smak du föredrar.

Smaker sommarsäsongen 2017

 

Vaniljglass

Lemoncurd & Maräng

Hallongelato

Lakritsglass med ripplad lakritskola

Cashewnötter och Kola

Brynt Smör

Rabarbersorbet

Cocosglass

Vanilj med ripplad nypon och kanderade mandlar

Kastanjeglass

Gelato på Ingefärspäron

Saffransglass

Kardemumma med ripplad äppelkompott

Rocky Road

Lavendelglass

Midsommargelato (jordgubbar)