Sista skälvande dagarna att beställa glass ur ”take away” sortimentet!

Det börjar dra ihop sig för tillverkning av beställd hantverksglass. Nu på torsdag kör jag igång tillverkningen av både klassiska Hollanders Glass smaker samt nya spännande smaker. Jag tillverkar endast utefter beställning!

Observera att jag arbetar efter principen ”no waste” vilket betyder att jag endast i mycket liten skala överproducerar glass. Under sommaren prioriterar jag tillverkning av glass/gelato/sorbet till Pop-Up Gelaterian.

Har du favoritsmaker som du inte kan leva utan så ber jag dej att lägga din beställning senast onsdag kväll. Under sommaren kan jag inte garantera fullsortiment av Take away smakerna!

Beställ på följande sätt:

Privat meddelande via hollanders glass instagram eller Facebook konto alternativt mail till joachim@hollandersglass.se

Välkommen!

Glassmakaren Joachim 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s