Reflexion samt DIN chans att påverka smakerna på nästa Pop-Up 19:e augusti

För dej som inte har tid – scrolla längst ner i inlägget för att rösta. Men tid är väl allt vi har, det är bara att prioritera den rätt!

Det har varit ett händelserikt halvår hos Hollanders Glass. Från det att jag i vintras beslutade mej för att satsa på en lite större glassmaskin i proffsklassen (med inspirerande besök hos Lilla Glassverkstan i Kungshamn för att kolla in deras glassmaskin och få råd kring inköp), till att jag bara någon månad senare blev erbjuden Pop-Up lokalen, granne med Ekobutiken Planeten.

Ett intensivt arbete med att inreda den lilla Pop-Up butiken startade. Ett otroligt kul och inspirerande arbete, men det stal tid under den period av året som jag tidigare utvecklat nya smaker. Utveckling och förfining av recept har jag på grund av detta fått göra på sena kvällar och nätter. I ärlighetens namn har det stundtals varit ett tufft arbete. Men ibland räcker inte dygnets timmar.

Jag har sedan starten 2014 jobbat hårt med att inte jobba så hårt. Alltså – inte för att jag är en latmask utan för att jag har en tanke om och en känsla av att så behålls passionen och lusten för hantverket. Jag är väl sådan som människa. Jag mår bra av reflexionstid och att bara vara ”Il dolce far niente” (det härliga i att inte göra någonting). Det är då som inspirationen finner ny kraft hos mej och jag har möjlighet att utveckla det oväntade. Och det är just det oväntade som jag vill utmana mej själv till, och att sedan känna glädjen i att presentera dem för dej.

Det är ett hårt, kontinuerligt arbete att finna balansen mellan ett gott liv och att kunna leverera och leva upp till förväntningar som både jag och du som kund sätter upp. Hittills tycker jag att jag lyckats. Men kära läsare – förvänta dej inte service från Hollanders Glass 24 seven. Det jag istället vill leverera är unika stunder på min Pop-Up Gelateria och oförglömliga stunder i ditt hem med min ekologiska hantverksglass. Delar av mitt sortiment säljer jag även hos Ekobutiken Planeten! Men återigen – förvänta dej inte fullt sortiment, utan gläds istället varje gång din favoritsmak finns i frysen. Om du vill vara säker på att få tag på en viss smak ur mitt sortiment, erbjuder jag dej att under begränsad tid, vår, höst och vinter  att lägga en beställning ur respektive sortiment. För att veta när det är dax för beställning, följer du enkelt Hollanders Glass på instagram eller facebook.

Glass kan vara en härlig sommarföreteelse, men den kan också vara en viktig komponent i en gourmetmiddag. Det sistnämnda kommer Ni få erfara under hösten och vintern hos Hollanders Glass. Hoppas du blir lika nyfiken som jag är över att snart berätta mer 🙂

Jag känner mej stolt och mycket smickrad över alla Era glada tillrop om min glass! Jag vill nu bjuda in dej att rösta fram dina 2 favoritsmaker från sommarens Pop-Up tillfällen. Tycker det skulle vara spännande att höra vilka smaker du föredrar. Och som en bonus till Er alla så blir det så att:

De 2 smaker som får flest röster kommer jag tillverka till sista sommar Pop-Up tillfället den 19:e augusti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s