Skynda med din beställning av Glass – senast 20:e maj!

Det kan tyckas lite knepigt att Hollanders Glass endast är en hobbyverksamhet – men så är nu fallet och vill du beställa glass får du helt enkelt vara lite aktiv, nyfiken och intresserad. Dela gärna detta inlägg med personer som du tror är intresserade.

Det är endast fram till 20:e maj som Ni kan beställa glass. För att göra det effektivt kommer jag sedan producera alla beställningar under 2 veckor, då jag dessutom har tagit ledigt från mitt ordinarie jobb vissa dagar. Efter denna produktionsperiod kommer jag endast tillverka glass till mina Pop-Up tillfällen under sommaren. Ingen annan tillverkning kommer ske. Varför? – Jo – jag vill behålla passionen och glädjen i att tillverka glass och vill därför hålla det på en småskalig hobbynivå utan större krav. Kalla mej galen, men sån är jag 🙂

Jag kommer vid tillverkningen endast överproducera mellan 5-10 burkar av varje smak, så det är säkrast att beställa glass nu – sedan kan det vara för sent! Ekobutiken Planeten kommer dock under hela sommaren ha vissa utvalda smaker ur mitt sortiment, men endast ca 5 smaker åt gången.

Här nedan är de smaker du kan beställa – och länk till beställningsformuläret hittar du HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s