Omröstning av klassiska ‘Hollanders Glass’ smaker

För 3 år sedan, våren 2014 tillverkade jag en glass som så smått fick mej att gå igång och vi njöt av glassen tillsammans med vänner som var lika lyckliga över resultatet. Nu har det gått 3 säsonger och några smaker ‘sticker ut’ och jag tillverkar dem gång på gång. Jag vill gärna ha en lista över ordinarie smaker som Ni alltid kan beställa. Lagret är begränsat och jag kan inte lova att alla smaker alltid finns i lager.

Jag skulle vilja bjuda in Er alla till att rösta fram sommarens ‘ordinarie’ smaker. Här är de beprövade smaker som jag redan har testat och sålt. Det kommer även nya smaker under våren, såsom den redan på instagram/facebook omnämnda ”Mangoglass”.  Lämna gärna en kommentar om du har en egen önskan på smak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s