Launch av nya hemsidan!

Riktigt upprymd och glad känner jag mej nu när nya hemsidan är klar. Jag vill gärna bjuda in Er alla! Min förhoppning är att du inte bara ”ögnar” hemsidan i all hast utan njuter när du läser den. Gör som jag brukar göra när jag angriper en spännande artikel eller tidning. Gotta ner dej och låt det få ta tid. Kanske har du till och med en burk av min glass i frysen som får göra dej sällskap vilket gör upplevelsen fulländad.  Det är så jag vill att hemsidan skall angripas 🙂 Jag har under de senaste 3 åren av glassmakeri gett Er personliga berättelser och upplevelser kring glass. Den personliga upplevelsen vill jag behålla även i framtidens bloggande om glass.

Följ min spännande glassresa under 2017! Om du inte redan gör det, så gilla och följ med på Facebook. Jag planerar trevliga saker senare i vår när det känns mer aktuellt att njuta av glass för de flesta av oss. Inbjudningar kommer via Facebook sidan. Angående tidpunkten på året att äta glass är jag dock av den bestämda uppfattningen att glass kan avnutas året runt – det är bara att anpassa smakerna och sättet glassen serveras på. Kanske kan man även ha glass till förrätt? Bara fantasin sätter gränser – och fantasi, det är något som jag har mycket av. Vänta bara och se!

Det känns verkligen kul att efter många timmars arbete nu vara klar med hemsidan som är mer anpassad till Hollanders Glass 2017.

Välkommen – Benvenuto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s