Förra veckan hos Hollanders Glass!

Förra veckan var det glass för hela slanten hos Hollanders Glass. På kvällarna förbereddes batcher och tillverkades glass av hela familjen. Jag arbetade med det mindre ansträngande arbetet pågrund av min skadade armbåge som för övrigt läkar fint. Tjejerna i familjen har varit till ovärderlig hjälp under arbetet och tålamodet har det inte varit något fel på. Tack, än en gång för Ert engagemang. Till våren skall jag ta ett större ansvar för tillverkningen, jag lovar.

På torsdag kväll firade vi att glasstillverkningen var klar med att käka pizza på nya Pizzeria Milano som har fått det jättefint. Titta förbi så får Ni själva se. På en vägg i restaurangen beskrivs Pizzeria Milanos historia i bilder och text. Inspirerande, snyggt och spännande! På en liten bild finns den sötaste lilla glassbil man kan tänka sig som serverade gelato i gamla tiders Bologna som ligger i Emilia Romagna, norr om Florens. Jag börjar le när jag lite drömmande tittar på bilden och tänker på en liten foodtruck som serverar glass på varma sommardagar. Det skulle vara något för Hollanders Glass, eller hur 🙂

gelatobologna

 

I lördags var jag för andra gången i år hos Planeten – Ekobutiken och lät kunder smaka på min glass. Denna gången var jag mer luttrad och avslappnad, men jag går gärna igång när människor kommer in i butiken och är intresserad av min glass. Ni som följer mej på instagram får lite snabbare uppdateringar än Ni som läser här och då har Ni redan sett bilder och tankar från dagen. Några av Er var säkert även inne och smakade. För Er som inte var inne i butiken eller har läst något på instagram eller Facebook så vill jag bara uttrycka mej lite kort på följande sätt: WOW! Det är så många som säger så fina saker om man glass och vad jag väljer att stoppa ner i den. Visst blir man stolt och taggad. TACK!

Leveranserna till kollegor, vänner, grannar och annat löst 😉 folk pågår. Tack alla Ni som beställt min härproducerade glass gjord på ekologiska råvaror. Några väljer att hämta glassen hemma hos mej, men jag är väldigt glad över samarbetet med Electrolux home där flera kunder väljer att hämta sin glass. Det blir liksom lite enklare både för dej och för mej. Inget tid att passa utan man kan dyka in och hämta sin glass när man får lite tid över. Stort TACK till Niklas och Jonas samt alla Ni andra på Electrolux home butiken. Ni är grymma och butiken är så inspirerande. Bra jobbat!

Och här en liten bildkavalkad från förra veckan:

 

img_8354

img_8333

img_8322

img_8391

img_8362

fullsizerender-1

fullsizerender
Jag har även glädjen att leverera glass till personalen på vår trevliga Hemköpsbutik i vårt kvarter. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s