Beställ senast i morgon Fredag 18/11

Hej kära vänner av äkta glass!

I morgon är det sista dagen som du kan lägga din beställning av vinterns smaker. Som säkert de flesta av Er redan vet, så är detta endast en professionell hobby för mej och det betyder att jag inte ständigt tillverkar glass. Jag tycker det är riktigt kul och inspirerande och jag vill att det så ska förbli. Det är en lyx för mej att säga att det endast är en hobby. För dej kära läsare och vän av äkta glass är detta ett bevis på min glass exklusivitet och kvalitét. Varje liter görs med passion och med stolthet. Mitt mål är inte att bli störst – mitt mål är att du skall få njuta av fantastiskt god glass som tillverkats av schyssta råvaror, nästan uteslutande ekologiska.

Här kan du läsa mer om vilka smaker det gäller. Beställer gör du som vanligt genom att skicka ett sms till 070-28 111 40, maila joachim@havsvik.nu eller skicka ett meddelande på facebookgruppen Hollanders Glass. Följ mej gärna på instagram där jag lägger upp mycket av mitt arbete kring glasstillverkningen.

Jag önskar Er alla, trevliga helger i matens tecken!

/Joachim

 

vinternssmaler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s