Andra smaken ur vintersortimentet – Brynt Smör

Gourmetglassen, ”Brynt smör” är den andra smaken som jag tycker passar lika bra på vintern som på sommaren. Eller kanske till och med bättre på vintern. Så här skrev jag när jag introducerade smaken för första gången i våras.

”Den blev mer eller mindre perfekt vid första försöket, så det är endast med små justeringar som jag nu presenterar den ultimata glassen för gourmetmiddagen – det är därför jag har döpt den till Gourmetglass. Den är så speciell, oväntad och så god att man inte kan motstå den”

 

s

Det är inte lätt att vara ödmjuk när jag idag återigen presenterar den spännande smaken. Lovorden för glassen har duggat tätt det senaste halvåret och flera har frågat när den kommer tillbaka. Och nu är det alltså dax. Att jag är stolt och nöjd är faktiskt en underdrift i dessa sammanhang. Fråga dem som smakat glassen.

Beställ din egen burk av den speciella glassen för leverans lagom till 1:a advent. 65:- för 35cl och 170:- för 1 liter. Välkommen med din beställning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s