GIPS funkar inte så bra i glass :-(

Hej glass älskande människor. Jag vill helt kort meddela att jag har skadat armen, men turligt nog har jag tillverkat det mesta av höstbeställningarna redan. Det som är kvar att tillverka har resten av min familj lovat att hjälpa till med att tillverka, med mej som supervisor så klart. Dock kan eventuellt leveransen till Electrolux dröja några dagar extra. Hoppas på överseende för detta. Armen är innesluten i gips, men om allt går enligt planerna är jag ”fit for fight” igen om 6 veckor – lagom till att börja tillverka julens smaker.

Jag kan under perioden 10:e oktober – 13:e november ej ta emot nybeställningar på glass. Dock finns flera av mina smaker på Ekobutiken Planeten. Välkommen dit under min sjukskrivning.

/Joachim

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s