Gelato på Ingefärspäron var den hemliga smaken!

Nöjd och glad samt ganska trött sitter jag här vid datorn för att försöka summera en härlig men mycket intensiv vecka. Inte nog med att jag arbetat mer än heltid på mitt ordinarie arbete, så har jag ju också förberett dagen på Electrolux. Jag har sett fram emot eventet så länge och jag känner mej väldigt nöjd med dagen. Det härliga är att alla som jag mött under dagen har varit på ett strålande humör och gänget på Electrolux ger verkligen positiv energi. Dessutom är många av människorna jag mött idag genuint intresserade av hur jag går tillväga för att tillverka min glass, det känns extra roligt. Många av smakerna som jag presenterade idag mottogs fantastiskt positivt och överraskningssmaken för dagen var Gelato på Ingefärspäron. Svärfar var på besök och meddelade att smaken till och med var bättre än gourmetglassen, Brynt smör. Ett gott betyg tycker jag.

Ingefärspärongelaton bara kom till mej härom veckan när jag var inne på Ekobutiken för att köpa ägg till min glass. Dom hade så underbart fina gråpäron som jag självklart inte kunde motstå. Köpte några kilon och åkte hem för att koka ingefärspäron som jag och familjen älskar. De underbart vackra päronen skalades med omsorg för att efter koket läggas på fina glasburkar med patentlock. Där stod nu burkarna med Ingefärspäron i kylen – jag blängde på dem och dom blängde tillbaka…hmm…Gelato på Ingefärspäron – hjälp vilken smakkombo. Det kan inte bli fel!

Tanken blev till handling några dagar senare och gelaton blev verklighet. Efter att familjen stämt upp i jubelsång vid provsmakningen, presenterade jag smaken idag. Mottagandet var positivt – det var bara en äldre herre under dagen som sa att den inte var god. -”Men jag gillar egentligen inte glass”, sa han när jag frågade vad det var som han inte gillade…det må vara hänt.

Tack alla glada och positiva människor som kom förbi och smakade på min glass och gelato. Om du vill, kolla in höstens smaker under fliken och hör av dej under veckan om du vill beställa något. Senast 7:e oktober behöver jag veta vad du önskar, sen är det dags att tillverka glassen för att sedan leverera till Electrolux butiken till Er som beställt. Missar du detta datum så misströsta inte. De flesta smakerna finns på Ekobutiken Planeten.

En fortsatt trevlig helg önskar jag dej som orkar läsa ändå hit!

/Joachim

paron2

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s