Det är mycke’ nu…Välkommen till Electrolux Home!

Min ambition är att min lilla glasshobby skall vara som en extra krydda på fritiden och att jag skall dela med mej av mina upplevelser kring glassmakeriet och möten med glassiga personligheter. Ambitionen var att även detta inlägg skulle innehålla en hel del personliga betraktelser. Men det blir inte så. Lyxen med en hobby är att jag oftast kan välja vilken tid jag lägger på den. Just nu är det mycket på jobbet och mycket arbete inför eventet på Electrolux till helgen – och så vill jag umgås med mina underbara barn. Jag väljer därför barnen istället för att ge Er en personlig berättelse. Jag tror att de flesta av Er tycker det känns som en bra prioritering.

Jag vill helt kort bara meddela att jag tillbringat helgen i Kivik med familjen och varit med på deras Äppelfestival som äger rum varje år. Förra året kom jag i kontakt med en ”gubbe” på Österlenglass och snackade glass med honom. I år provade jag mer av hans glass och fick fina idéer. En av dem kommer jag presentera på Electrolux på lördag och du kommer även med start på söndag, kunna lägga beställningar på höstens smaker hos Hollanders Glass. Jag återkommer med detta. Vill du läsa mer om Kivik, så kan du ju alltid klicka här för att läsa min personliga berättelse från 2015.

Vi ses på Lördag 🙂

/Joachim

 

skarmavbild-2016-09-28-kl-17-44-35

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s