Nästan meditativ känsla

Förra veckan förverkligade jag idéen om Plommongelato. Med stor hjälp och inspiration från glassvänner fick jag den där extra energin att tidigarelägga presentationen av smaken. Ibland bara det blir så bra, så jag bara måste erbjuda Er följare och glassälskare glassen direkt. Plommongelaton är det senaste exemplet där jag kände känslan. Gelaton finns hos nu hos Ekobutiken Planeten.

Vid tillverkningen av plommongelaton sjöd jag plommonen och lät dem kallna något för att enklare få loss skalet och peta ut kärnorna. Där stod jag nu med en stor gryta med plommon som skulle skalas. Jag började arbetet och plötsligt infann sig en härlig stämning i rummet som kan liknas vid meditation. Jag vet – det låter kanske lite galet, men när jag tog mej an de ljumma plommonen och skalade dem och tryckte ur kärnorna kändes det magiskt.

Resultatet var lika magiskt – smaken överraskade mej positivt. Gelaton finns hos Ekobutiken och jag kommer även ha med mej gelaton till Electrolux home den 1:a oktober – dit är Ni alla välkomna att komma och smaka den samt flera andra smaker ur mitt sortiment. Du kommer väl och hälsar på mej?

Ha en fin söndag

/Joachim

IMG_7506

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s