Ny layout på hemsidan!

Som den slaviska följare av min glassiga blogg som du är, har du säkert redan uppmärksammat att jag under sommaren uppdaterat utseendet på hemsidan/bloggen. För Er andra skulle jag vilja meddela att jag under sommaren har uppdaterat utseendet på hemsidan 😉 Jag har gjort detta för att jag tycker det är så kul och så handlar det självklart också om att jag vill att det skall var tydligt för dej läsare att följa det som händer på Hollanders Glass.

Tycker du om den nya layouten? Har ombyggnationen ökat tydligheten? Kanske saknar du något? Kanske är någon text eller någon rubrik vilseledande. Jag skulle uppskatta om du som är layout eller text nörd kommenterade och gav mej feedback på joachim@havsvik.nu

Det skulle betyda mycket – Tack för din tid!

MVH
Joachim

Ps: Den kommentar som hjälper mej mest att få hemsidan ännu tydligare kan inkassera en burk Premiumglass i dess rätta bemärkelse. Du kan kommentera ända fram till mitt event på Electrolux Home den 1:a oktober.

 

Skärmavbild 2016-08-20 kl. 08.23.37

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s