Plommonen är mogna

Plommonen är mogna och jag är nyfiken på om plommongelato kan vara något. Det är väl ingen som provat att göra plommonglass tidigare? Inte så vitt jag vet i alla fall. Kan det funka? Jag tror på det, men måste ju prova för att vara säker.

Men vad gör jag om det inte finns tillräckligt med tid att till fullo utveckla en ny smak pågrund av att jobb, kick-offer och hemmaprojekt för tillfället tar för mycket tid i anspråk?

Jo – jag gör en provbatch på 9 st –  35 cl burkar och erbjuder dej kära läsare att exklusivt köpa 1 av burkarna (1 vill jag ha själv för att prova) till ett starkt reducerat pris. Jag vill från dej ha en kort feedback på om glassen är värd att utveckla som en återkommande smak i mitt sortiment.

Gelaton kommer med all sannolikhet inte presenteras som ordinarie sortiment redan i höst, utan jag räknar med att den i så fall kommer först hösten 2017.  Så om du vill vara med som testpanel på denna glass, hör av dej omgående. Endast 8 burkar finns att tillgå.

Tack för visat intresse / Joachim

Jo – jag gör en provbatch på 9 st –  35 cl burkar och erbjuder dej kära läsare att exklusivt köpa 1 av burkarna (1 vill jag ha själv för att prova) till ett starkt reducerat pris

Skärmavbild 2016-08-10 kl. 15.31.05

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s