Lagerstatus på Ekobutiken

Trots att det har varit ☔️ en del på sistone börjar glassen återigen ta slut på Planeten. Lagerstatus: Midsommargelato och Lakrisglass finns i lager. Även 1(!) burk av den populära Hallongelaton. Lemoncurd & Maräng samt Cashew & Kola är helt slut. För att råda bot på detta kommer jag inom 1 vecka tillverka Lemoncurd & Maräng samt Cashew & Kola till #ekobutikenplaneten

Jag erbjuder även dessa 2 smaker till Er följare eftersom jobbet att tillverka ytterligare någon liter är marginell. Passa på att fylla upp frysen inför kommande högtryck i slutet av Juli och Augusti 🍧 ☀️. Hör av dej senast torsdag 21:e juli. 1 liter kostar endast 140:- Välkommen med din beställning.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s