Midsommargelato

Nu är det dax att beställa din egen Midsommargelato – efter midsommar. Lite knepigt kanske, men namnet på glassen handlar ju om vilket ”bär” som vi alla älskar att äta till midsommar, jordgubbar.

Jag kommer tillverka gelaton under nästa helg, 9-10:e juli och behöver din beställning senast på  fredag eftermiddag. Du har alltså en vecka på dej att bestämma hur mycket du vill ha. Jag tillverkar denna gelato nästa helg och inte mer under sommaren, så missa inte att beställa! Glassen är klar för leverans måndag vecka 28.

Pris: 1 liter 120 kronor (35 cl 50 kronor)

För att underlätta leveransen av glassen kan Ni antingen hämta den hos den inspirerande butiken Electrolux Home som befinner sig på Bolltorps Handelsområde under deras ordinarie öppettider.

Jag är också glad att kunna erbjuda Er att hämta den centralt i Alingsås hos anrika Café Göta som precis bytt ägare. Det är min mycket gode vän och matinspiratör Christian Norling som för bara drygt en månad sedan står som ägare till detta anrika Café. Håll utkik på Café Göta’s Facebook sida. Det lär hända spännande saker inom kort på caféet. – ”Jag har hur många idéer som helst”, avslöjade Christian över en kopp kaffe tidigare idag. Några av idéerna känner jag till, men innan de blir verklighet kan jag inte avslöja något. Vi lär inte bli besvikna. En mer kunnig, engagerad och nyfiken matkreatör är inte lätt att hitta. Stort lycka till Christian, jag tror på dej och dina idéer till 100%.

Jag kommer också tillverka ett gäng burkar Midsommargelato till Ekobutiken Planeten. Om du beställer för lite av mej och gråter när din gelato är slut, så kanske, kanske det finns någon mer burk till dej hos Ekobutiken 😉

<a href=”#” class=”button”>Learn more</a>
<a href=”#” class=”button minimal”>Try it out</a>

 

 

Skärmavbild 2016-07-01 kl. 17.25.47

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s