Semester i Högsäsong!

Jag har nu tillverkat Era beställningar på eftermiddagar, kväller och helger under de senaste 4 veckorna. Nu tar jag och min familj semester och jag kan med glädje och stolthet notera att Ni gillar min glass. Vi har under de senaste veckorna mött många trevliga nya bekantskaper och även många återkommande vänner och kunder som smakat och beställt min glass. Vi har levererat glass och fått förmånen att prata gemensamma intressen och även blivit inbjudna på ett glas vin vid en leverans. Super trevliga sidoeffekter av mitt glassmakeri.

Nu kommer det bli lite tyst på bloggen, men om inspirationen tar överhand, kanske jag bloggar lite på semestern. Jag kanske stöter på någon spännande glassbar på vår resa genom sommaren och kanske träffar jag någon spännnande glasspersonlighet, vem vet. Om inte, så kommer jag med all sannolikhet instagramma under semester och om du vill titta in emellanåt, så skriver du bara in #hollandersglass.

Återkommer gör jag i början av Juli för en snabbvisit, då Ni har möjlighet att beställa Midsommargelato, en fin och krämig jordgubbsgelato gjord på svenska jordgubbar.

Får du glass abstinens under sommaren så finns de flesta av mina glass smaker på Ekobutiken Planeten.

Vi ses och hörs 🙂

/Joachim con famiglia

St-Tropez_2616870b

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s