Tack alla!

Här sitter jag, söndag kväll ute på vår veranda och sippar på ett glas rosé från Provence. Det är sommar i luften och från grannen hör jag röster och lågmälda skratt. Dom är precis hemkomna från den vackra Amalfikusten i södra Italien och tidigare ikväll berättade dom lyriskt om sina upplevelser. Vi älskar också denna kustremsa.

Jag hör fåglarna som flyger omkring och låter glada. Vad annat kan man vara en sådan här underbar kväll i slutet av Maj.

Jag försöker samla mina tankar och intryck efter gårdagens event på Ekobutiken Planeten. Jag var där och lät kunder smaka på min glass som Planeten skall sälja i sommar. Det är svårt att ta in alla intryck och vackra ord om min glass som jag fick under gårdagen. Många möten med intresserade människor som var intresserade av min glass. Jag är både tagen och lite omtumlad. Tack alla!

I sambandet känner jag att det är passande att berätta för Er om loggan till Hollanders Glass. Loggan och (Ekobutiken) Planeten har ganska mycket gemensamt. Kanske har någon redan listat ut det. Den cirkelformade centrala delen i loggan som föreställer en glass skall samtidigt symbolisera vår vackra värld. Fint inte sant. Jag och Eva-Lena känner oss i alla fall väldigt nöjda med symboliken.

cropped-fullsizerender13.jpg

 

Vad håller det på att bli med min lilla glasshobby? Är det snart dax att starta firma? Så skulle det kunna vara, men jag vill ha lyxen att fortsätta kalla den en hobby. När jag tillverkat alla beställningar kommer jag ta paus från glassmakeriet. Jag säger detta (och sa även till kunderna på Planeten) för att Ni inte skall förvänta Er att alla mina smaker kommer finnas på Planeten under hela sommaren.De mest populära smakerna kanske tar slut redan inom någon vecka, och då är det inte så att jag springer hem och tillverkar mer på stört. Jag tar det med ro och fixar det när jag hinner. Om någon smak är slut – följ mej på bloggen eller instagram så meddelar jag när smaken åter finns i butiken.

Jag vill här även i bilder berätta om vårdagens event. Och då vill jag också passa på att tacka min underbare svärfar som bara blir bättre och bättre på att fota. Det är han som tagit alla bilder och jag blir alltid lika nöjd och glad över hans engagemang. Tack Thore.

 

297A4132

297A4138

297A4139

297A4147

297A4131

297A4157

297A4166

297A4167

297A4181

297A4184

297A4195

297A4198

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s