Pop-up @ Ekobutiken Planeten

Det är med stor glädje och stolthet jag vill meddela Er alla att 7 smaker ur mitt sortiment  under sommaren kommer att säljas på Ekobutiken Planeten. Premiären är på lördag den 21:e maj, då jag kommer finnas på plats hela dagen för att ge nyfikna kunder ett litet smakprov. Jag kommer även tillverka färsk glass under dagen. Om du har lite tur och tittar in på rätt tidpunkt, så är en glassbatch klar för avsmakning. En sked av helt färsk glass är om möjligt ändå godare än en glass som förvarats i frys. De smaker som säljs hos Planeten tillverkas av 100% ekologiska ingredienser och helt utan tillsatser. Schyst glass, helt enkelt!


Planeten1

Fenomenet ”Pop-up” är en trend inom bland annat restaurangbranchen som syftar till ofta exklusiva och unika upplevelser där exempelvis ett restaurangkoncept dyker upp på olika platser under kort period för att sedan flytta till någon annan spännande plats. Jag hoppas dock inte att sommarens besök hos Ekobutiken Planeten endast kommer vara en kort period utan hoppas på ett längre samarbete.

Hollanders Glass kanske poppar upp någon annan stans i sommar, vem vet. Håll utkik på bloggen och instagram samt Facebook. You never know…

Men först vill jag och Planeten hälsa Er glass sugna välkomna in på lördag mellan 10:00-15:00 på provsmakning av den lokalproducerade glassen från Alingsås.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s