Högtryck på Hollanders glass :-)

Snacka om att vi har haft tur med vädret denna långhelg. Vi har njutit i fulla drag och idag har till och med Céleste doppat sig i Färgen. Vi andra tyckte dock det var lite kallt, så vi njöt på stranden av sol och trevligt sällskap av några goda vänner. 

Vi har väntat och längtat efter värmen och nu när den kommer på visit är det verkligen med besked. Värmen har gjort att samtalsämnena handlat en hel del om glass. Jag har fått glada tillrop via sociala medier från nya kunder som provat min glass. En familj i vår vänskapskrets har provat en Lemoncurd glass i Båstad och genast återkopplat till mej med bildbevis och kommentar:

Glass avsmakas i Båstad. Valde Lemoncurd, din vinner alla dagar i veckan”.

Högtrycket i Sverige stannar inte bara till vädret. Glasstillverkningen är i full gång och i morgon går vi in i sista veckan för beställningar inför sommaren. Senast söndag 15:e maj önskar jag din beställning. Leverans sker omkring sista helgen i maj. Jag tar sedan semester med min lilla glasshobby.

Återkommer gör jag i måndasskiftet juni/juli med Midsommargelato, som just denna sommar inte kan leva upp till sitt namn. Medsommargelaton är en speciellt gelato gjord på Svenska Jordgubbar. Jag har de senaste 2 åren erbjudit denna gelato lagom till Midsommarfirandet – men i år kommer den tyvärr först efter midsommar.

Övrigt sortiment gör jag endast vid större beställningar och endast då jag har tid. Sommaren och semestern är viktig för mej och min familj.

Klicka HÄR för att se vilka sorter Ni kan beställa. Välkommen!

 

q

b

r

 

l

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s