No4: Cashew & Kola

Det är dax att presentera en gammal populär klassiker som redan fanns sommaren 2014. Jag talar om Vaniljglass med Cashewnötter och ripplad kolasås. Jag har testat både med jordnötter och valnötter men cashewnötterna har vunnit i smakupplevelse.

Ingredienser: Mjölk, grädde, ägg, socker, bourbonvanilj, sirap och cashewnötter. Alla ingredienser 100% ekologiska samt fairtrade nötter. Min glass får dock inte märkas med Eko-sigillet och jag är inte berättigad att kalla glassen ekologisk – jag kallar den sjysst 🙂

Om du är otroligt sugen på extra cashewnötter kan du beställa glassen med extra mycket nötter. Skriv då Xtra i kommentarsfältet så ”slänger” jag i extra nötter för 20 kronor.

Pris: 140:-/liter (3st 35ml förpackningar 150:- 1 st 35ml 55:-)

 

Cashew

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s