Goda vitsord under gårdagens event!

Inte ens trött utan bara uppfylld med härlig energi landade jag hemma på Bergavägen sent i går kväll. Först jobbade jag på mitt vanliga arbete som förskollärare och sedan var det direkt iväg till Electrolux Home för att dema deras Glassmaskin från Wilfa och bjuda på min egen sjyssta glass tillverkade på ekologiska råvaror. När jag väl landat på E-lux kom jag på att jag inte ätit middag. Tankarna hos mej hade varit på eventet redan under eftermiddagen. Som tur var kunde jag käka lite våfflor som personalen bjöd på.

Direkt när klockan slog sex och eventet började, strömmade det in folk – mycket folk. Stämningen var på topp och många som kom fram och smakade på min glass var verkligen intresserade och kunniga. Jag njöt i fulla drag och noterade flera goda råd och tips från provsmakarna. Smaker diskuterades och många nya tankar ventilerades. Mycket smickrad och glad var jag att nästan hälften av besökarna var kända ansikten och det kändes varmt i hjärtat att så många vänner och bekanta hade tagit sig till Electrolux för att uppleva stämningen tillsammans med mej. Jag bjöd på 4 olika smaker under kvällen och jag granskade noggrant ansiktsutrycken när gamla och nya bekantskaper provade glassen. Flera gånger uppmärksammade jag att ögonbrynen höjdes och små hummanden av glädje utstöttes ur provsmakarnas munnar. Det var för mej magiska möten och jag kände ingen stress utav det stora antalet provsmakare utan kunde njuta av stunden.

Om du är nyfiken på att göra egen glass vill jag verkligen rekommendera Wilfa´s glassmaskin som Electrolux har SUPER erbjudande på under hela helgen. En mer komplett och enkel maskin (till ett otroligt bra pris) för oss som gillar att tillverka egen glass finns inte på marknaden. Jag kan verkligen gå i god för att maskinen är bra. Jag har under mer än 1 års tid kört MYCKET glass i Wilfa´s maskiner och resultatet är alltid lysande. Det säger jag för att jag verkligen tycker det – jag får inte betalt av Electrolux för att skriva det 🙂

297A1387

297A1364

297A1377

297A1379

297A1333

297A1334

297A1349

297A1350

297A1367

297A1375

297A1371

297A1373

297A1347 297A1368

297A1369 297A1389

Tack!

297A1397

Tack käre svärfar Thore för de galet trevliga bilderna du tog dej tid och energi att fota under eventet. Grazie!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s