Vi ses väl ikväll på Electrolux home!

Hela veckan har jag så smått gott och myst med tanken på vad som skall hända ikväll. Jag har under veckan förberett 4 olika smaker och 2 av dem kommer jag att köra i glassmaskin under kvällen. Jag kommer även att demonstrera hur enkelt det är att tillreda 2 liter vaniljglass. Jag finns på plats 18:00-21:00 men om du specifikt är nyfiken på hur man tillreder glassmassan tittar du förbi omkring 19:00.

Benvenuto!


p

r

Tack till Carola Cedcrona @ roomofkarma för att du tog dej tid att fota mej härom kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s