Glassevent hos Electrolux Home 7:e april!

För några dagar sedan ringde min mobil och i andra ändan var Jonas från Electrolux Home. Varje gång jag besöker butiken pratar vi min glass och annat kring matlagning vilket känns ganska naturligt med tanke på butikens sortiment 😉 Jag hade för ett tag sedan också förmånen att laga mat tillsammans med matvännen Uffe i deras kök under deras ordinarie öppettider. Är du intresserad kan du klicka här för att läsa om min och Uffes upplevelser.

Jonas berättade att butikerna på Bolltorps industriområde skall ha kvällsöppet den 7:e april och undrade om jag kunde komma till butiken och tillverka min populära glass tillverkad av ekologiska råvaror och samtidigt promota deras nya glassmaskin som jag tillverkar glassen i. Som jag tidigare nämnt är utrustningen till min glasshobby på konsumentnivå och just Wilfa´s glassmaskin säljer Electrolux home. Visst blev jag smickrad över erbjudandet och tackade ja.

Nu är det bara till att planera vilka smaker som jag skall bjuda på. Några skall jag som sig bör, tillverka i förväg eftersom glassmassan behöver mogna över natten. 2-4 smaker kommer jag köra på plats och jag kommer även koka ihop någon ny batch som personalen på Electrolux själva får köra i glassmaskinen dagen efter eventet. Det blir fint fredagsfika 🙂

Visst är det kul. Kom förbi vetta och smaka på några välkända smaker. Rykten säger att det även serveras våfflor och kaffe under kvällen ;). Jag finns på plats mellan 18:00-21:00 torsdagen den 7:e april. Välkomna!

Skärmavbild 2016-03-28 kl. 07.46.52IMG_4248

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s