GLAD PÅSK

 

Det är inte bara skärtorsdag idag utan det är också Céleste 10-åriga födelsedag. Det blev en mysig stund i morse då vi sjöng för henne och hon fick några paket samt en skål med Cocosglass, hennes favorit. Efter jobbet återupptar vi firandet med att mormor och morfar kommer över till oss och äter tårta. Det stora släktkalaset tar vi på Annandag påsk. Mycket firande blir det.

Hoppas Ni alla får en fin påsk med god mat och dryck och mycket umgänge med dem som betyder mest. Vi skall ta det ganska lugnt och försöka att ”bara vara”. Men det blir ju en del förberedelser med kalaset på måndag, så riktigt lugnt blir det nog inte ändå.

Jag skall också över påsken försöka strukturera upp en lite hektisk tid. April och maj månad kommer innehålla en hel del glassmakeri för att Ni vänner som vill njuta av min glass även i år skall få chansen att göra det.

Det gör mej glad och lycklig när jag stöter på någon som smakat min glass och ger den lovord.

Jag kommer under april månad kontinuerligt presentera de smaker som Ni kommer kunna beställa av mej för leverans i mitten eller slutet av maj. Det kommer handla om ca 10-12 smaker. De flesta är klassiker från förra sommaren, men jag lovar presentera ett par nya smaker som likt alla andra smaker (som klarat min och vännernas hårda krav) är något utöver det vanliga. Min absoluta målsättning är att aldrig fortsätta tillverka en glass som jag inte är stolt och nöjd över. Beställ så mycket så Ni är nöjda hela sommaren. Eftersom glasstillverkningen är en hobby vill jag inte lova något utöver vårens beställningar.  Jag kommer bara i undantagsfall tillverka glass under juni och juli. Jag vill kunna njuta av sommaren fullt ut tillsammans med familjen.

GLAD PÅSK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s