Glassbomb a la bama

 

Då sitter jag här och ser tillbaka på ett härligt vinterlov med mycket umgänge med släkt och vänner. På nyår hade vi gäster i huset och till efterrätt bjöd vi på en glassbomb. En glassbomb som det inte var första gången vi gjorde, men första gången som glassbomben innehöll Hollanders egen ekologiska glass. I  bomben körde vi lemoncurd och i mitten en mörk chokladglass. Rulltårtan fixade Eva-Lena, självklart med ekologiska ingredienser.

IMG_5070

Första gången vi gjorde glassbomben i lite större sammanhang var för 2 år sedan när vi firade nyår tillsammans med 6 familjer i Mollösund på Orust. Bomben har blivit lite av en favorit. Den blir helt enkelt så himla läcker både smakmässigt och utseendemässigt. Med isfacklor är den fulländad.

Skärmavbild 2016-01-05 kl. 15.55.00

Om du har en festlig tillställning som du vill förgylla lite extra, varför inte beställa en glassbomb från Hollanders Glass. Glassbomben tillverkar vi helt efter dina önskemål av standardsmakerna som finns i sortimentet. Rulltårtan kan fås både som choklad/smörkräm eller vanlig ljus rulltårta med sylt. Den räcker till minst 15 glass älskande vuxna och består av ca 3 liter glass. Beställ minst en vecka innan för att vi skall hinna fixa den. Priset ligger på mellan 450-550 kronor beroende på vilka smaker du väljer. Glassen levereras utan dekor. Dekorerar gör du efter bästa förmåga själv. Isfacklor finns bland annat att köpa på ICA Maxi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s