Vinterledigt hos Hollanders glass

 

 

Nu väntar vi bara på att snön skall falla så att vi kan fira en riktig jul med krispighet och ljusa fina dagar. Jag tar ledigt från min lilla hobby, men har lovat familjen att köra ytterligare en batch Saffransglass innan helgen – enbart till familjen. Kanske får jag abstinens i mellandagarna och fixar en Champagnesorbet till nyår, vem vet. Några nära vänner kommer till oss på nyår och om de har tur, står där kanske en Champagnesorbet och väntar på dem till efterrätt.

Efter nyår, kan du som känner ett starkt behov av glass, beställa minst 2 liter av valfri smak. Eller så inväntar du månadens smak som återkommer i slutet av februari eller i början av mars.

Till Er som av någon outgrundlig anledning har en liter Saffransglass i frysen skulle jag vilja tipsa om att den passar utmärkt till ingefärsinkokta päron. Testade det förra julen och det riktigt vattnar sig i munnen på mej bara jag skriver om det 🙂 Kanske delar jag någon mer glassig inspiration under helgerna här på bloggen.

GOD JUL – BUON NATALE

 

Skärmavbild 2015-12-07 kl. 21.06.38

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s