Räddade äggvitor

Nu har jag tillverkat ekologisk glass till vänner och bekanta i över 1 år. Under hela resan har jag haft dåligt samvete över en sak som jag nu känner mej redo att dela med mej av.

Jag tycker det är viktigt spara på jordens resurser och att värna om djur, natur och människan. De små valen i vardagen gör skillnad, det är jag som optimist övertygad om. I den mån det är möjligt väljer jag när jag handlar privat, ekologiska och fairtrade märkta produkter. Det känns verkligen skönt att veta att när vi i min familj gör dessa val får både vi en renare , bättre produkt och de som arbetar med att framställa desamma, en bättre arbetsmiljö och mer skäligt betalt.

Med utgångspunkt från föregående stycke har det då inte känts bra att jag vid min glasstillverkning ganska ofta valt att slänga de överblivna äggvitorna. Ibland har vi gjort glassrån av dem och ibland maränger, men ganska mycket har försummats.

Det är därför jag med stor glädje nu kan meddela att jag fått möjlighet att ”rädda äggvitorna” genom försäljning av ekologiska maränger hos mina vänner på Ekobutiken planeten

Blir du sugen är det bara att titta in till dem, eller lägga en kommentar på facebooksidan, instagram eller som meddelade på detta inlägg. Observera dock att som tidigare är detta endast en hobby. Jag kan inte garantera att det finns maränger för omgående leverans. De görs endast när jag tillverkar glass vilket sker ca 1 gång/månad.

IMG_4822 IMG_4821 IMG_4820 IMG_4819

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s