Julens 2:a smak är Kastanjeglass.

Som den uppmärksamme redan räknat ut blir månadens andra smak Kastanjeglass med den milda fina kastanjen från södra Frankrike som jag tidigare berättat om. Jag har dessutom sprungit fram och tillbaka till Planetens ekobutik och provat olika varianter av nötter och mandlar och fastnade till sist för en kanderad mandel som jag kommer pimpa glassen med. Jag tillsätter hela kanderade mandlar samt större bitar av den kanderade mandeln, så att det händer något. Man vill ju gärna åt det där krunschet, eller hur 🙂

Ni, vänner som tycker att kastanjeglass låter lite knepigt. Till Er säger jag – våga prova! Ni kommer blir glatt överraskade. Ni som redan provat vet vad jag snackar om – men Ni har inte heller provat varianten med kanderade mandlar. Så välkomna alla att lägga en beställning.

Tipset som alltid vid denna årstid med härliga glöggmys och levande ljus! Glöm inte släcka ljusen! …och så den där detaljen att en bytta hemgjord ekologisk glass gjord av en vän är svårknäckt som gåbortsgåva. Välkomna med er lilla beställning. 1 liters byttor samt 35ml byttor säljs. 130:- respektive 50:- eller 3 små för 140:-.

Skärmavbild 2015-10-11 kl. 22.33.01

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s