Kokosglass – Månadens smak oktober

För några helger sedan hade vi förmånen att besöka härliga familjen Frövik i deras nya sommarbostad i Falkenberg. Det var en fin helg trots att det stundtals regnade.  Det var promenader på stranden, god mat, relax, härliga samtal och avslappnad samvaro.

Helgen innehöll i och för sig inte så mycket glassätande men det var dock under denna helgen som jag bestämde mej för att köra Cocosglass som kommande månads första smak (återkommer inom kort med ytterligare 1 eller 2 smaker). Här ett utdrag från en konversation över messenger:

Frövik

Det är inte bara glassen som smälter utan även jag över dessa fina ord. Kul! Så nu går jag igång igen. Ingen skall tro att man kan smickra mej utan att få utdelning 😉 Hur som helst. Första smaken som presenteras för oktober blir alltså Cocosglass.

På Lidl för någon månad sedan köpte vi Cocosglass som presenterades i Cocosnötsskal. Det var ett jättekul och lite lyxigt sätt att presentera glassen i. Vi har 8 fina skal som passar perfekt för den lilla bjudningen. Som ett alternativ denna månad, kan jag leverera glassen i dessa fina skal – men Ni får dem bara till låns, vi vill gärna ha tillbaka dem och använda själva i familjen. Hör av Er om detta kan vara aktuellt. Det finns ju bara 8 skal så skynda med att höra av Er om detta kan vara av intresse. Annars säljer jag glassen i vanlig 1 liters förpackning. Priset för denna glass är 110:-

 

11363738_1473431032977677_185624036_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s