Månadens smaker

Jag testar ett nytt koncept på Hollanders glass där jag under ”lågsäsong” kör månadens smaker. Jag väljer ut 1-2 olika smaker som inspirerar mej mycket för tillfället. För några veckor sedan tillverkade jag 2 populära smaker från sommarens glasskiosk hos Hollanders glass. Smakerna jag pratar om är Lemoncurd & Maräng samt Hallongelato (med eller utan ripplad lakritskola). När jag precis tillverkat dessa beställningar och börjat leverera, blev jag stoppad av några nära grannar till oss som ville prova min glass. Dessutom fanns det fler som fortfarande ville prova smakerna och även någon som ville göra en ny beställning av samma smaker. SÅ visst – jag bestämde mej för att köra en favorit i repris och Ni kan alltså beställa dessa 2 smaker även som månadens smaker. Ni har veckan på Er att lägga en beställning. Jag kör igång glasstillverkningen på måndag den 14:e september.

Månadens smaker:

Lemoncurd och Maräng

(Mjölk, grädde, ägg, socker, borubon vanilj, citronsaft, citronskal, smör)

Hallongelato (med eller utan ripplad lakritskola)

(Hallon, getmjölk, grädde, socker, florsocker, hallon, sirap, lakritspulver)

Alla ingredienser är ekologiska

IMG_4122

4 reaktioner till “Månadens smaker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s